/
Nieuws
/
Hoe verlies ik gewicht voor de zomer?

Hoe verlies ik gewicht voor de zomer?

laserontharing lelystad

Als het zonnetje schijnt en de temperatuur hoog genoeg is opgelopen is er niets zo heerlijk om in de zon te relaxen of een verfrissende duik te nemen. In die zomerwarmte loop je het liefste in jouw badpak of zwembroek. Maar wacht eens even! Dan is er wel heel van jouw lichaam onbedekt en zichtbaar voor anderen. Natuurlijk wil je op dat moment een lichaam hebben om trots op te zijn. Wij helpen je dan ook graag bij het verliezen van eventuele ongewenste kilo’s.

De oorzaak van die nieuwe kilo’s

Het is geen schande als je in de wintermaanden een paar kilo bent aangekomen. Tijdens de koude dagen sporten wij als samenleving allemaal minder. Buitensportcompetities kennen niet voor niets een winterstop. Je hebt natuurlijk minder zin om te gaan sporten als dit betekent dat je door die kou heen moet. Omdat we in de winter zoveel meer binnen vertoeven, bewegen we echter niet alleen minder, we eten ook meer. Nu veel mensen thuis zitten zenden ze op televisie meer leuke tv-programma’s uit. De kijkers die dit aantrekt, openen tijdens het tv-kijken een zak chips of verorberen een reep chocola. Allemaal lekker! Maar met grote maten zeker ongezond.

Hoe kom je er weer van af?

Die combinatie van minder bewegen en meer en ongezonder eten zorgt ervoor dat je aankomt in vet. Wil je deze kilo’s verliezen? Dan ga je dus logischerwijs meer bewegen en gezonder eten dan je in de winter hebt gedaan. Sportscholen zien daarom elke januari een grote boost in de nieuwe lidmaatschappen. Meer sporten is een zeer goed voornemen, maar je moet het wel volhouden. Start je afvalperiode daarom niet met het drastisch omgooien van jouw leven. Door jouw eet- en beweegpatroon langzaam te veranderen is het minder moeilijk om vol te houden. Een dieet hou je langer vol als de ingrepen niet te drastisch zijn. Zo kan je lichaam er beter aan wennen en krijg je minder ontwenningsverschijnselen en drang naar fastfood. Is het gelukt om de gewenste kilo’s af te vallen? Gefeliciteerd! Om jouw strandlichaam helemaal compleet te maken zorg je ervoor dat je al een klein kleurtje hebt en dat overmatige haren weg gelaserd zijn. Door een laserontharing in Lelystad ben je gegarandeerd dat de haren de hele zomer wegblijven.