/
Nieuws
/
Je woning isoleren

Je woning isoleren

kosten kunststof kozijnen

Het is zeker de investering waard om jouw woning te laten isoleren. Een geïsoleerde woning laat minder kou en tocht binnen, waardoor je minder energiekosten hebt en dit resulteert weer in minder CO2 uitstoot.

Je huis verliest namelijk de meeste warmte, via het dak, de muren en de ramen. Als jij een goed geïsoleerd huis hebt, dan betekent dit in feite dat je huis in ingepakt met een dikke warme deken, jas en sjaal!

Het is een hele investering om je huis te laten isoleren, maar wel de beste investering. Je zal het door de jaren heen weer terug verdienen, doormiddel van een lagere energierekening. Ook als jij besluit jouw huis te verkopen, zal dit de waarde van je huis zeker ten goede doen!

Isoleer je dak

Een geïsoleerd dak is als een dikke deken dat over je huis ligt, de kou van buiten komt er niet doorheen en de warmte van binnen blijft daar. Een goed geïsoleerd dak heeft als voordeel dat je minder energie verbruikt. Wat dus voor een lagere energierekening zorgt.

Kunststof kozijnen

Als jij nog geen kunststof kozijnen hebt, omdat de kosten kunststof kozijn hoog zijn, is het een goed idee om het nog eens te overwegen. De kosten kunststof kozijnen, verdien je namelijk snel genoeg terug, met de warmte die jij binnen houdt.

Spouwmuurisolatie

Spouwmuur isolatie is een van de snelste en goedkoopste manieren, om jouw huis mee te isoleren. Een spouwmuur bestaat uit 2 muren met 2 cm ruimte ertussen, deze tussenruimte is de spouw. Deze kan je laten opvullen met isolatie materiaal, waardoor de warmte niet door de muren naar buiten komt.

Buitenmuur isolatie aan de binnenkant

Doormiddel van voorzetwanden kan je de buitenmuur van je huis aan de binnenkant isoleren. Op deze manier kan je ook de spouwmuurisolatie meer bekrachtigen.

Buitenmuur isolatie aan de buitenkant

Je buitenmuur van de buitenkant isoleren is duurder dan spouwmuur isolatie, maar heeft veel voordelen. Je kunt namelijk een veel dikkere laag isolatie aanbrengen en je huis een geheel nieuwe buitenwand geven.