/
Nieuws
/
Nieuw jaar, nieuw interieur!

Nieuw jaar, nieuw interieur!

stofferen

Je hoort het vaak in de jonge maanden van het jaar; New Year New me. Letterlijk vertaald betekent die zin zoiets als nieuw jaar, nieuwe ik. Oftewel, in het nieuwe jaar ga ik mij anders gedragen dan vorig jaar. Veel mensen zien de jaarwisseling als een ideaal startpunt voor goede voornemens. Mensen beginnen de eerste maand van het jaar met stoppen met slechte gewoonten zoals roken of drinken, en beginnen met goede gewoonten zoals meer sporten of meer tijd aan de kinderen besteden. Hoe positief die plannen ook zijn. Helaas eindigen de meeste van die goede bedoelingen binnen enkele weken. Wij vinden het zonde dat de resultaten van een goed voornemen al na enkele weken verwateren. Daarom hebben wij een ideaal goed voornemen voor 2022 bedacht: verander je interieur!

3 situaties waarin jij echt een nieuw interieur nodig hebt

  • Wanneer de meubels oud aanvoelen. Omdat je veel tijd in het huis spendeert is het niet gek dat je sneller uitgekeken raakt op jouw huidige interieur. Die stoel, bank en kast die er al eventjes staat worden vanzelf heel gewoon. Het gras is altijd groener bij de buren omdat het interieur daar als fris, nieuw en anders aanvoelt.
  • Wanneer je je huis gaat renoveren. Ben je van plan een van de muren te schilderen of een nieuwe keuken te installeren? Waarom zou je dan niet ook een nieuwe swing aan jouw meubels geven.
  • Wanneer de kinderen opgegroeid zijn. De kinderen zijn uit huis of spenderen steeds meer tijd met hun ouders op de bank. Dat betekent niet alleen dat er meer ruimte komt in de woonkamer. Het betekent ook dat je met minder meningen rekening hoeft te doen. Je kunt dus eindelijk die woon make-over plannen die je altijd al hebt gewild.
stofferen

Hoe geef je je interieur een andere draai zonder veel inspanning?

Je hebt met de beste bedoelingen de huiskamer gezellig en prettig aangekleed. Maar we kennen het allemaal. Een huis waarin geleefd wordt, ziet na een tijdje niet meer zo magnifiek uit als oorspronkelijk bedoelt. Er zijn stukken uit de tafel of er zitten vlekken in het vloerkleed. Genoeg reden om helemaal uitgekeken te zijn op jouw interieur. Maar wat nou als wij jou zouden zeggen dat je met jouw huidige meubels jouw interieur toch een volledig andere draai kunt geven. Dat kan namelijk door één of meerdere van jouw textiele meubels opnieuw te stofferen. Door de bestaande bank een nieuwe stof en kleur te geven, verander je de sfeer in de woonkamer, maar behoud je hetzelfde zitgemak.