/
Nieuws
/
In Gold We Trust: een opkomend Nederlands modemerk

In Gold We Trust: een opkomend Nederlands modemerk

In Gold We Trust

De afgelopen decennia hebben we een aantal Nederlandse modemerken zien opkomen: G-Star, Scotch & Soda, Van Bommel. Aan dat rijtje kunnen we een nieuw Nederlands modemerk toevoegen: In Gold We Trust.

Wat is het succes van In Gold We Trust? In de eerste plaats is het natuurlijk een leuke naamspeling op In God We Trust, waar God op iets spiritueels of religieus wijst in de Amerikaanse grondwet. Door Gold in God te veranderen wordt de focus veranderd in materieel succes. En een thema dat hier op de achtergrond in meespeelt is de secularisering van de samenleving.

Wat is het verhaal achter In Gold We Trust? In dit artikel gaan we daar dieper op in.

Eric Franzl en Franzl Amsterdam

In Gold We Trust is in 2012 opgericht door Eric Franzl. Hij had een bedrijf genaamd Franzl Amsterdam. In Gold We Trust is gelanceerd als lijn binnen Franzl Amsterdam.

Thema’s die Eric bij In Gold We Trust centraal stelt zijn vrijheid en tijdsloosheid. Het engelse woord goud in In Gold We Trust staat naast materialistisch succes ook voor atletisch succes. Mensen die In Gold We Trust dragen zijn als atleten die voor goud gaan op een sportwedstrijd.

Deze ambitie om de beste te zijn zie je ook terug in de kwaliteit en het uitmuntende gevoel voor stijl dat de ontwerpers van In Gold We Trust aan de kledinglijnen van dit merk meegeven.

In Gold We Trust: focus op kwaliteit en klanttevredenheid

De focus op kwaliteit binnen In Gold We Trust is op elk vlak terug te vinden. Het begint met het inkopen van hoge kwaliteit stoffen. Deze stoffen worden vervolgens bewerkt door de beste vaklui en door de beste machines omgetoverd in de hoge kwaliteit In Gold We Trust-producenten die we kennen.

Elk aspect van de organisatie achter In Gold We Trust kenmerkt zich in excellentie. Dit zie je bijvoorbeeld terug in het design, de marketing en zelfs in de klantenservice. Klanten kennen de klantenservice van In Gold We Trust om zijn vriendelijke medewerkers. De In Gold We Trust klantenservice reageert daarnaast erg snel op vragen en is pro-actief in het vinden van oplossingen voor klanten. Deze oplossingen worden ofwel via de winkel of webshop waar het artikel is gekocht geboden ofwel direct door In Gold We Trust aan de klant.