/
Nieuws
/
Met enige regelmaat poetsen

Met enige regelmaat poetsen

schoonmaker inhuren

Het is vast iets waar je niet bepaald blij van wordt: de schoonmaak van jouw huis. Weinig mensen kunnen echt genieten van het schrobben van hun wc-bril. De meeste mensen kunnen er niet echt door ontspannen en doen het liever niet of besteden het uit. De schoonmaak van je huis is een persoonlijke kwestie. Alleen jij kunt bepalen of je er veel tijd aan wilt besteden en hoe uitgebreid je graag poetst. Als je kleine rondrennende kinderen hebt of honden en katten, zul je waarschijnlijk vaker de poetsmiep uithangen. Een hygiënisch huis zorgt voor een heleboel rust. Met name in je hoofd. Jouw huis is de plek waar je dagelijks tot rust komt en waar je je fijn hoort te voelen. Schoonmaken hoort hierbij en is best noodzakelijk. Een regelmatige poetsbeurt kan al best veel schelen.  

schoonmaker inhuren

Draag zorg voor jouw huisje

Je schoonmaaktaken uitbesteden en een schoonmaker inhuren kan natuurlijk altijd, maar is uiteindelijk zonde van je geld. Veel schoonmakers zijn bovendien onbetrouwbaar en poetsen nauwelijks, waardoor je het beter zelf kunt doen. Een schoonmaker inhuren is dan ook enkel een goed idee wanneer je gewoonweg amper thuis bent en financieel ruim zit. Voordat je gaat poetsen, dien je goed te weten wat elk schoonmaakmiddel doet. Er zijn veel verschillende soorten schoonmaakmiddelen en elk middel heeft een bepaald doel. Je kunt niet zomaar een agressief poetsmiddel gebruiken op je lederen bank bijvoorbeeld. Daarnaast is het fijn en goed om borstels, sponsjes en doeken in huis te hebben. Hier geldt in principe weer hetzelfde. Zo poets je een spiegel bijvoorbeeld met een microvezeldoek. Microvezeldoekjes en glas zijn namelijk beste vriendjes en daarbij laat een microvezeldoekje geen strepen achter. Als je zorgt dat je wekelijks lekker schoonmaakt, kun je insectenplagen, schimmels en andere ellendige problemen voorkomen.

Hoe maak je poetsen leuker?

Eigenlijk bestaat er niks om poetsen echt aangenaam te maken als je een hekel hebt aan schoonmaken. Toch kun je het voor jezelf op zijn minst iets aangenamer maken en bijvoorbeeld naar liedjes van je favoriete band luisteren. Vergeet verder niet om je versleten kleren aan te trekken.